Bedrijf uitzetting

- Nov 07, 2017-

Met de ontwikkeling van het SHENZHEN OUKE ACRYL-PRODUCT MANUFACEURE CO., LTD, hebben we meer potentiële jonge mensen nodig om nieuwe passie in ons bedrijf te brengen, en het bedrijf wil ook meer kansen bieden aan een groot aantal aspirant-afgestudeerden. Dus ging de personeelsmanager naar de Jiangxi University om afgestudeerden in dienst te nemen. Van 3 november tot 5 november .

Twee dagen zijn voorbij, we geloven dat we door de genereuze vergoeding en het humane managementsysteem in de nabije toekomst een eerstejaars zullen hebben.

Ondertussen hebben we in november 4 een grote en geavanceerde productiemachine besteld om steeds meer grote hoeveelheden bestellingen in te vullen.

Tegenwoordig winnen we de lof en erkenning van de binnenlandse en buitenlandse klant vanwege onze hoge kwaliteit, eerlijke prijs, geloofwaardigheid en integriteit. Wij handhaven altijd het streven naar excellentie; richten zich eerst op mode, credit management en klant. We willen graag meer bevredigende producten en oprechte service bieden aan onze klanten met onze professionaliteit en onvermoeibare inspanningen. we kijken er naar uit om met onze klant samen te werken en een win-win te realiseren .


productshow

指甲油盒1.jpg

Een paar:Hoe te weten wat de invoerrechten in HK zijn Volgende:Lichtgevende display-rekwisieten die ontworpen zijn om commerciële weergavevoorziening nog meer glorie te maken