Bedrijfsintroductie

- Nov 08, 2017-

HENZHEN OUKE ACRYL PRODUCT FABRICAGE Co., LTD.is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kingds van acryl (Plexiglas, Pmma) producten. We hebben de meest geconsumeerde en geavanceerde machines en apparatuur, en ook hebben we een groot aantal technische elite en projectontwikkelaars die jarenlang hebben gewerkt aan de acrylindustrie, zullen we het goed doen in elk detail voor onze klanten met onze goede service, professionele vaardigheden en sterke productiecapaciteit.

Het gebied van ons bedrijf is ongeveer 3000 vierkante meter, we hebben een volledige set van geavanceerde productie-apparatuur, zoals het openen van schimmel, spuitolie, zandstralen, zeefdruk, transfer printing.hot-bending, naadloze hot-p ressing, fiber-tekening, polijsten, lasergravure & snijden, laser-markering, CNC graveren ect.

We houden aan de "gespecialiseerde, systematische, internationale" ontwikkelingsideeën, en streven ernaar om een ​​beroemd professioneel bedrijf te worden, onze producten worden verkocht aan Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, HongKong, Taiwan en andere plaatsen. We winnen de lof en erkenning van de binnenlandse en buitenlandse klanten vanwege onze hoge kwaliteit, eerlijke prijs, geloofwaardigheid en integriteit. We houden altijd de achtervolging van excellentie, catering voor mode, credit management, klant eerst. We willen graag meer bevredigende producten en oprechte service aan onze klant met onze professionaliteit en onvermoeibare inspanningen. We kijken ernaar uit om met onze klanten samen te werken en een win-win te realiseren.


机器图.jpg

Een paar:Display Rack Manufacturing Enterprises om de nieuwste verkoopmethoden te promoten Volgende:Acrylic Box Telescopic Space