Discussie over de voordelen en het onderhoud van acrylaat Aquarium

- Jul 19, 2017-


Discussie over de voordelen en het onderhoud van acrylaat Aquarium  


Er zijn vele soorten aquaria op de markt, en wat voor soort vissentank is de vissentank? In vergelijking met de gewone vissentank, wat is het voordeel hiervan? De meerderheid van de vis liefhebbers koopt u dergelijke een fish tank, in de dagelijkse reiniging en onderhoud in het proces van welke kwesties onder de aandacht?


Acryl vis tank allermeest naar de voordelen tot uiting komen in het acryl materiaal. Ten eerste, de acryl doorlating tot 92%, dus hoeft niet teveel verlichting, zeer macht. En dit materiaal van de vissentank kan reflecteren de prachtige kleuren, sterk verbeteren de vissentank effect bekijken. Tweede, de acryl heeft een hoge mate van plasticiteit en anti-zuren en alkali, de meerderheid van de vis vrienden niet hoeft te vrezen voor de vis kan veranderen als gevolg van weersomstandigheden of aquarium pH wijzigingen zijn sterk beschadigd. Acryl materiële vis tank gewicht dan gewone vissentank meer licht, maar het is de mogelijkheid om de impact van de gewone vissentank zestien keer. De meerderheid van de vis boeren gebruik dergelijke aquaria zijn beide licht en hoeft niet te zorgen te maken over schade, dus het leven van de tank is langer dan de andere aquaria, de meeste van deze vissen kan worden gebruikt voor maximaal drie jaar. Tot slot is het acryl materiaal van de vissentank er een ongeëvenaarde voordeel van andere aquaria. Gewone vissentank na een periode van tijd, min of meer vanwege vis en menselijke oorzaken van variërende graden van normale slijtage, resulterend in de cilinder niet meer transparant zijn, sterk is verminderen van de smaak van bekijken. De slijtvastheid van de acryl materiële vis-tank is extreem hoog, kan weerstaan een verscheidenheid van chemische vloeibare corrosie en slijtage door de mens veroorzaakte, u kunt Houd de cilinder voor een lange tijd transparant glans, onderhoudt uitstekende viewing effect.


acrylic fish tank1.jpg


Aangezien de acryl tank zoveel voordelen heeft, is het betekende dat de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden zeer omslachtig en omslachtig zullen? Het antwoord is geen. De reden waarom deze materiële aquarium voor de meeste vis liefhebbers pro-Lai de tweede reden is dat het zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon. In de dagelijkse schoonmaak proces, kunnen we veren of zachte doek gebruiken om te vegen, en vervolgens kan worden gewassen met water. Zoals aangetroffen moeilijker om olie en andere vieze dingen te behandelen, kunnen om te helpen met een zacht wasmiddel worden gereinigd. In het reguliere onderhoudsproces, kan alleen te gebruiken vloeistof gelijkmatig toegepast in de vissentank wax polijsten desnoods hele lichaam.


Boven is de acryl vissentank en andere materialen op de markt in vergelijking met de voordelen van de vissentank. De schoonmaak en het onderhoud van dit materiaal van tank is ook zeer eenvoudig en handig. De meerderheid van de vis vrienden in het proces van het kopen van vis tank, u kunt combineren hun eigen situatie, kunt u overwegen het acryl materiaal.

Een paar:Shenzhen Ouke Hot Sale Product acryl Lipstick houder Volgende:Inleiding tot acryl lens