Deskundigen te beantwoorden waarom de cosmetica Store gebruiken plexiglas schermstandaard?

- May 27, 2017-

Deskundigen te beantwoorden waarom de cosmetica store gebruiken plexiglas schermstandaard?

Hoezo cosmetica plexiglas schermstandaard? Wat zijn de kenmerken van de acryl cosmetische Display Stand? De volgende deskundigen uit zeven aspecten voor iedereen om te beantwoorden.

16.jpg

1, plexiglas (acryl), na verwerking, productontwerp voor het individu biedt een brede ruimte, mensen kunnen produceren een scala aan geschikt voor hun eigen merk van plexiglas staander.

2, acryl rijke kleuren, acrylplaat heeft niet alleen een groot aantal kleuren kunt kiezen, en zijn eigen gemakkelijk te kleurkenmerken, kunt u eenvoudig afdrukken in de bovenstaande soorten patronen, logo. In vergelijking met de vorige transparant scherm, kan acryl display beter wilt weergeven van het product, verbetering van de kwaliteit van het product worden.

3, de acryl dichtheid kleiner is dan het glas, de dichtheid van acryl waarschijnlijk slechts de helft van het, gevolgd door de voordelen van het product is meer lichtgewicht en niet gebroken.


9d0e5ff0d7bf3bd0.png4, van het lage volume, in vergelijking met andere producten van kunststof display stand, acryl display rekken zijn meestal gemaakt van plaatstaal gebonden, en dus van het lagere volume, en hoeft niet te betalen een hoge kosten van de mal.5, tot het verbeteren van naamsbekendheid. Acryl display boven het LOGO kan worden afgedrukt of reclame patronen, om het vergroten van de naamsbekendheid is zeer nuttig, in die relatief grote stroom van warenhuizen tentoongesteld, het equivalent van gratis reclame, zowel om te laten zien van producten, maar ook reclame, Is niet het?

6, weergeven functie Weergave en de weergave is de meest elementaire functies van de acryl weer stand, met name in het land hebben een keten van cosmetica huid zorg winkel, ontwerpen een uniforme stijl van de Aziatische gram staander om te helpen het product weer te geven, meer mensen het gevoel meer professioneel, gestandaardiseerde gevoel!

5608260_1375326043.jpg7, omzetstijging. Tijdens de traditionele merknaam cosmetica skin care producten, met name de invoer van producten van het merk-naam, een nieuw ontwerp van cosmetica huid zorg producten weer te geven, kan het verbeteren van de blootstelling van cosmetica, cosmetica en huidverzorgingsproducten ter bevordering van de verkoop. Een goede acryl display kan het verbeteren van de kwaliteit van cosmetica, mensen houden om te voldoen aan het gezicht van de psychologische. Acryl materiële permeabiliteit en exquise kwalitatief hoogwaardige sfeer van het uiterlijk, zelfs als het maakt de meerderheid van cosmetica bedrijf favoriete!


Een paar:De levertijd van Customing acryl producten? Volgende:Acryl producten beïnvloeden ons leven