Factoren die van invloed zijn op de nauwkeurigheid van zeefdruk van acrylbedrukking - Acrylproducten

- Sep 22, 2017-

Factoren die van invloed zijn op de nauwkeurigheid van zeefdruk van acrylbedrukking - Acrylproducten

Bij de productie van zeefdrukplaten van acrylproducten heeft de plaatnauwkeurigheid voornamelijk te maken met de volgende factoren.

1, het scherm van de voorbehandeling.

2, het scherm, inclusief het gebruik van het type scherm, mesh maaswijdte, de dikte van de draaddiameter, de grootte van het scherm opening gebied, de grootte van de schermuitbreiding en samentrekking van het scherm en de manier waarop het scherm en de kleur van het scherm

3, de netwerkdoos, inclusief het materiaal van de doos, de grootte van de grootte van het frame en de sterkte van het netwerkframe. Acryl

4, de grootte van de spanning.

5, strek de hoek van keuze.

6, de netwerkdoos en de scherm bonding-methode.

7, het lichtgevoelige materiaal, met inbegrip van het niveau van gevoeligheid, het niveau van resolutie, de hechting van lichtgevoelige materialen, lichtgevoelige filmuitzetting en samentrekking, fotogevoelige filmdikte en lichtgevoelige filmhardheid, waterbestendigheid, oplosmiddelbestendigheid en slijtvastheid en weerstand. India.

8, de tijd van het mengen agent, de tijd na het mengen.

9, de coatingmethode van het lichtgevoelige middel.

10, droogmethoden en -omstandigheden, inclusief droogtemperatuur, vochtigheid en droogtijd.

11, kopieer het gebied, inclusief het gebruikte type licht, de duur van de belichtingstijd, de belichting van het substraat met de lichtbron wanneer de afstand.

12, de dichtheid van de plaat.

13, ontwikkeling, inclusief, ontwikkelingsmethoden: water ontwikkeling, warm water ontwikkeling, ontwikkeling van geneesmiddelen; ontwikkelingscondities: temperatuur, weektijd, het type sprinkler en gebruik.

 

14, de droogtemperatuur en de tijd na ontwikkeling.

15, de tweede belichtingstijd keuze.

16, herziening.


Een paar:Wat is de Acrylic Cover of zo of producten van plexiglas Volgende:Plexiglas Box Recycling