Buitenlandse handel Express nieuwe functiebeschrijving

- Jul 05, 2018-

                         Buitenlandse handel express nieuwe functiebeschrijving

Bent u nog steeds bezorgd over het krijgen van een offerte zo spoedig mogelijk, het maakt niet uit, omdat ons platform is de online chatfunctie, precies hetzelfde als Alibaba International Station geopend. Als u weten hoe om te werken wilt en meer weten, kijk naar beneden en beschikken over gedetailleerde de bewerking methoden en voorzorgsmaatregelen.


De buitenlandse handel express website voegt online chatfunctie, klanten kunnen inloggen op de achtergrond of het downloaden van de app om te chatten met ons in real-time.

Stappen:

 Path: Product Lijstpagina, productgegevens pagina, Product zoekpagina
Product pagina lijstitem, klik op [Product], geef de productpagina voor de lijst, klik op [Chat nu], pop-up naar het venster invoer-postbus, kunt u kiezen voor het invoeren van het postvak of direct overslaan, kunt u de chat-interface, zoals in de afbeelding:
(Opmerking: als u ervoor kiest om de postbus, klikt u nogmaals op [Chat nu], u hoeft te opnieuw invoeren. Als u overslaan wilt, klikt u op [Chat nu] om dit venster pop-up)

图片1.png图片2.png

Een paar:OUKE leert u het type plaatmetaal in acryl te identificeren Volgende:Wat is het effect van zeefdruk Rasterafstand op acrylkwaliteit?