Goede keuze voor de verwerking en op maat van acrylbox

- Dec 11, 2017-

Shenzhen Ouke acrylproduct vervaardigen Co. ,, een grote fabriek die zich bezighouden met acryl producten verwerken op maat, in acryl doos productie, heeft een onwrikbare positie, professionele apparatuur, complete set, een sterk team van 8 jaar ervaring, in samenwerking met een aantal Fortune 500-bedrijven zijn populair in de diepte.


亚克力 盒子 工艺: 45 ° 角 胶水 粘接, 平面 粘接, 倒角 倒 边 等 工艺, logo 处理 为 丝印, 镭 射, 打印, 热转印, 烫金 等 工艺

Acryldoostechnologie: lijmlaag met een hoek van 45 graden, vlakverlijming, afschuining en andere processen, logoverwerking voor zeefdruk, laser, printen, warmteoverdracht, bronzing en andere processen.

201712041730268536400.jpg

Acryl box selectie: het beste nieuwe materiaal in het land, hoge transparantie, glad oppervlak zonder onzuiverheden, het gebruik van meer dan 5 jaar zonder vervorming ongewijzigd geel.


Kenmerken van acrylboxen: acryl is meestal meer dan 1 doos en de tentoonstelling is stofdicht. De grootste doos van ons bedrijf kan 2 meter, 1 meter en 2 meter bereiken, en de kleinste is 5 * 5 * 125px. Van de ene laag naar de andere laag, we kunnen het allemaal. De stofhoes van de tentoonstellingshal, de vijfzijdes van de handplank, de tentoonstellingsdoos van het elektronische product, de doos van de schoonheidsmiddelontvangst enz., Kunnen de LEIDENE lamp brengen, is de productstijl velen! De prijs is uitstekend en de afwerking is prima. De leverdatum is correct. Dit is het principe van onze klanten.

201712021054369657698.jpg

如果 您 要做 亚克力 盒子, 千万 别错过 东莞 凯 力克! 我们 工厂 一站式 为 您 加工 定做.

Als je een acrylbox wilt maken, mis dan Shenzhen OUKE niet! Onze fabriek is op maat gemaakt voor u in één stop.


Een paar:OUKE acryl display Volgende:Samenwerking met China Merchants Bank