Hoe kan de vitrinekast worden gerangschikt voor het aantrekken van klanten - Shenzhen plexiglas

- Sep 02, 2017-

Hoe kan de vitrinekast worden gerangschikt voor het aantrekken van klanten - Shenzhen plexiglas

We weten dat het algehele gevoel van een winkel klanten een ordelijke en volledige winkelervaring, dit gevoel van het algemene gevoel van het materiaal, kleur, grootte, vorm en andere kenmerken van de showcase een unilateraal karakter geven kan, maar ook in de vitrine en de pasvorm is gevestigd tussen de goederen graad en de mate van harmonie, het is het beste te overwegen van de showcase en de hele ruimte met slaan. Verlichting om elkaar te ontmoeten die kan worden gezien in vele showcase van de industrie, zoals de meerderheid van het gebruik van geïntegreerd onderdeel van het glas aan de onderkant van de MDF, de showcase van de hele ring rond het midden van de kolom en de kolom van licht, glas vitrine leidde een Chieve het algehele gevoel van licht, en de ring rond de distributie van gelijkaardige grootte, bijna dezelfde vorm van de product-vitrinekast laat opvallen.

Benadrukt dat de showcase ingebouwd in het kanaal

Een winkel naast het weergavegebied en het werkgebied van de andere bijna alle klanten - stroom ruimte, mensen - het gebied van stroom kan worden gecompliceerd eenvoudig instellen. Om te kijken naar de relatie tussen de grondstof-ervaring en de gewoonte van de persoon-stroom, is het noodzakelijk te overwegen de relatie tussen de grondstof en de gewoonte van de stroom, en overwegen de stroom van de persoon en het gebied van de stroom. Factor; gewoon, de kanaal-mensen - de stroom moet kunnen klanten gemakkelijk en comfortabel om dingen te kopen om te kopen, is zelfs meer kunnen kopen wat je wilt hem / haar om dingen te kopen. Zodat het kanaal tussen de flexibiliteit tussen de showcase te bouwen beter, geen kwestie welk soort lay-out van de showcase is, 90 graden verticaal vermeldenswaard, 45 graden vermeldenswaard, vrije verkeer enzovoort waard het vermelden van de inhoud van de Business te overwegen om flexibel wijzigingen, wat betekent dat de algemene combinatie van showcase beter, natuurlijk, voor sommige kleine winkels en kleine supermarkten zijn zal, vaste layout wordt ook beschouwd als.


Een paar:2017 Nieuw materieel Nieuw Design UV Print Kleur HD Acryl Paneel Volgende:Welke industrie moeten gebruiken acryl?