Hoe Is de meest eenvoudige acryl Box gemaakt

- Jul 05, 2017-


How is de meest eenvoudige acryl box gemaakt?
Acryl box met zijn voordelen meer en meer mensen welkom, en nu in de supermarkt ziet zijn schaduw, hoge transparant acryl box in de lichte bestraling zal weerspiegelen de glanzend, omdat het acryl weergave vak zegel is goed, maar ook effectieve vocht, voor de behoud van voedsel heeft een zeer goede werking.
QQ截图20170702211321 (2).jpg

Acryl voedsel box is gemaakt van transparant acryl, in het algemeen met een dikte van 2-3mm plaat, te dun, dan eenvoudig te buigen, te dik kosten is relatief hoog, acryl vak productie te gaan door middel van drie processen, de volgende Kelix acryl producten voor iedereen praten over hoe het vak acryl voedsel wordt gemaakt?
1, snijden: de juiste grootte van de acrylplaat snijden. Natuurlijk, als u wilt dat de verkiezing van de plaat, welke soort en kleur kunnen kiezen hun eigen.
2, gepolijst: knippen nadat de acryl sectie relatief ruw, ondoorzichtig is, het ziet er niet erg mooi, dus na het slijpen en polijsten, gepolijst om hoge transparantieeffect te bereiken.
3, verlijmen: het leidinggevend of acryl vak 5 samen, in contact met het oppervlak van de plaats met lijm, wachten op een periode na de lijm droog, het acryl kan worden zeer gemakkelijk te ontbinden samen, zeer solide. In combinatie met een bijzondere dekking, zodat een acryl box, ziet er zowel mooi als praktisch gemaakt.

Een paar:Acrylaat verhogers onderhoud Is gemakkelijk te voorkomen Volgende:OUKE - acrylglazen schermstandaard naar Australië