Plexiglasproducten identificeren voor kwaliteitsproblemen

- Jun 29, 2018-


De volgende OUKE Acrylic-fabriek legt aan u uit, uit de volgende aspecten om te bepalen of de kwaliteitsproblemen van organisch glas acryl op maat zijn, de fabrikant geschikt is voor u:

Ten eerste is de plexiglazen plaat met slechte kwaliteit erg broos. Het verdwijnt snel na de blootstelling aan de buitenzon, zonder de originele glans.

Ten tweede zijn plexiglasmaterialen van slechte kwaliteit moeilijk te scheiden na het bakken en zelfs platen van goede kwaliteit kunnen worden gescheiden. Dit is de zogenaamde methode voor het authenticeren van plakken.

Ten derde, neem het vuur om plexiglazen materialen te verbranden, goede materialen van plexiglas zullen niet gemakkelijk verbranden en slechte materialen zullen snel verbranden.

Ten vierde is de beschrijving van de algemene goede plexiglasplaat dezelfde als de werkelijke, zoals hoe dik de relevante beschrijving is. Knip geen hoeken af, integendeel, een vel van slechte kwaliteit is vaak gemengd.

Ten vijfde, een goede organische glasplaat is zeer transparant, erg wit en zal niet geel of blauw zijn. Natuurlijk moet het licht wit zijn en de lichttransmissie is anders.

Ten zesde is de kwaliteit van de zachte randverpakking van plexiglasplaten van goede kwaliteit beter, geen goed vel zacht rubber ziet er uit als een zeer complexe kleur, de zogenaamde joint venture plaat.

Acrylic dome cover (5).jpg

Een paar:Kijk, we leveren acrylglas Volgende:Neem deel aan militaire training