Hoe om uw acryl producten langer duren

- Jul 13, 2018-

Hoe om uw acryl producten langer duren

 

     Eerder we over hoe om te weten hoe acryl, acryl zijn gebonden gesproken hebben, het soort acrylplaat, enz., over een aantal van de expertise van acryl. Vandaag zal ik u vertellen over "hoe om te handhaven, de levensduur van acryl producten voor een lange tijd duren zal"?

1. de temperatuur van acryl producten mag niet meer dan 60 graden-systeem.belangrijkste continu, dus we voorkomen de vervorming van de hoge temperatuur van acryl tijdens gebruik dat moeten.

2, in de gebruik of acryl verwerking moet ook voorzichtig zijn om te voorkomen dat oppervlak krassen, de hardheid van het oppervlak van acryl producten is gelijk aan de aluminium, het is gemakkelijk om krassen, verschijnen als krassen bevat, kunt u de oorspronkelijke glanzende oppervlak herstellen door het polijsten.

3. Indien het acryl product is enigszins gekrast of veroorzaakt door de adsorptie van de stof veroorzaakt door statische elektriciteit, kan het worden afgeveegd schoon met een zachte doek met 1% zeepsop.

4. omdat de acrylplaat een bepaalde coëfficiënt van de uitbreiding heeft, het proces gebruik en installatie, de thermische expansie en contractie factoren van de acrylplaat rekening moeten worden gehouden, en de kloof van de ruimte van de uitbreiding en de contractie moet worden overgelaten in de vergadering. Dit is ook het detail dat moet worden opgemerkt tijdens de vergadering van acrylaat producten. Als u vragen hebt, Welkom bij Stuur email naar ons of bel ons.

     Hebt u acryl producten in uw huis, proberen de bovenstaande methoden om te proberen te handhaven. Als u geen acryl producten thuis, het maakt niet uit, u kunt altijd contact met mij. Onze Shenzhen Ouke organisch glas Products Co., Ltd. is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van acrylaat producten. Wij hebben gekozen voor de kwaliteit van onze keuze.

acrylic award 002.JPG

Een paar:Stel je het nieuwe product voor: acrylboeken Volgende:OUKE leert u het type plaatmetaal in acryl te identificeren