Identificeer de kwaliteit van plexiglasproducten

- Jul 20, 2017-


Identificeer de kwaliteit van plexiglasproducten


Op dit moment, China's plexiglas producten verwerkende planten meer, maar belde een grote professionele fabrikanten echt niet veel. Veel plexiglasproducten op de markt worden eigenlijk verwerkt uit hoeken van afval. Dus, wanneer we kopen, hoe herkennen we de plexiglasproducten zijn goed of slecht? De volgende door OUKE voor uw gegevens.


De eerste methode is de detectie van lichtheid. Goede plexiglassproducten worden gebruikt in hoogwaardige invoer van grondstoffen acrylplaatproductie. Dit soort acryllicht in het licht is zeer zuiver en transparant, niet geel of blauw verschijnsel. Natuurlijk gaat het licht wit worden.


De tweede is de dikte detectie methode. Net gezegd dat de hoogwaardige producten geselecteerd hoogwaardige materialen, algemene plexiglas producten van hoge kwaliteit, zei dat de dikte van de plaat is dik genoeg dikte, de tegenovergestelde dikte van het materiaal is goed is gesneden hoeken, is de zogenaamde gezamenlijke plaat . Naast de hierboven beschreven verschillende identificatiemethoden zijn er natuurlijk andere gebruikelijke identificatiemethoden. Nu zijn veel bedrijven op de markt met andere materialen om als acrylmateriaal te stellen. Slecht acrylblad is relatief bros, de wind kort na de zon verdwenen, verloor de oorspronkelijke glans. Daarom, bij het kopen van plexiglasproducten tegelijkertijd, vergeet niet om de ogen te poetsen, om zorgvuldig te bekijken, selecteer de beste producten.

Een paar:Wat is het gebruik van plexiglas? Volgende:Zal Plexiglas gemakkelijk breken?