Inspectie van plexiglas afdrukkwaliteit

- Sep 12, 2017-

Inspectie van plexiglas afdrukkwaliteit

Plexiglas ambachtelijke producten zeefdruk verwerking alleen de volgende vier functies van kunststof schrapen spelen om goed te printen van de kwaliteit van plexiglas ambachten. En de fysieke prestaties van de schraper op de bovenstaande functies een doorslaggevende rol spelen. (Bijvoorbeeld, kan een hoge hardheid van het plastic schrapen zeer goede schrapen overtollige inkt, maar niet kan goed voldoen aan de eisen van een verscheidenheid van verschillende plexiglas producten). Daarom bij de keuze van kunststof schrapen, om volledig rekening te houden met de gevolgen van het schrapen Prestatiefactoren, om te voorkomen dat de negatieve gevolgen voor het afdrukken effect. Bij het kiezen van de juiste uitvoering van de plastic schrapen, de noodzaak te overwegen van de volgende vier factoren:

1. hardheid: kunststof schrapen wordt meestal gemaakt van polyurethaan, met een hardheidtester voor het meten van de hardheid van het rubber schrapen. De hardheid, de grootte en de schraper vorm van de schraper bepaalt de bendability, de flexibiliteit en de druk van de zuigmond. Waterhardheid van 55 graden tot 90 graden (Shore A). De hardheid-waarde wordt gemeten met een Shore A-hardheid. 55A-65A is een lage harde kunststof schrapen, 66A-75A is hard, meer dan 75A is moeilijk en hard

De hoge hardheid stop is zeer gunstig voor de eerste drie functies van de zuigmond, op de inkt op het scherm te drukken en het overbrengen van de inkt van de fijne stencil naar het substraat en het houden van de draad in contact met de plaat van plexiglas. Het enige nadeel van hoge hardheid lijm niet kan voldoen aan het afdrukken van verschillende vormen van plexiglas producten, in de afdrukken ruw oppervlak en oneffen oppervlak van de plastic schrapen de kwaliteitseisen zijn ook hoog.

2. daadwerkelijk breedte: verwijst naar het plastic in de aluminium handvat, uit de aluminium handvat van de plastic breedte schrapen schrapen. Deze breedte is belangrijk en bepaalt de kromming van de zuigmond onder druk. Kromming is de effectieve breedte van de kubieke waarde. Zoals de effectieve breedte van de bocht is twee keer groter dan 23 graden.

15092401.jpg

De zuigmond zal leiden tot twee wijzigingen: de hoek tussen de zuigmond en de schermgrootte wordt gewijzigd; de afdrukken Druk aan het plexiglas product geleverd wordt verminderd. Bijvoorbeeld, het plastic schrapen in vergelijking met een groep van veren, wanneer het voorjaar in een bepaalde hoek kracht, de lente begon te buigen, de overdracht van de kracht wordt steeds kleiner en kleiner. Rubber schrapen afdrukken hoek wordt verminderd, de afdrukken druk volstaat, het afdrukken effect is niet ideaal. Afdrukken hoek is klein, de afdrukken druk wordt verlaagd, de hoeveelheid inkt onder de inkt laag verdikking. (In dit geval de afdrukken operator zal verhogen de afdrukken Druk, kunststof pad buigen verhoging, de laag van de inkt is niet nog niet ideaal. De oplossing is het vergroten van de hardheid van het plastic schrapen, kunststof schrapen hoek verhoogt.) Dit is de effectieve zuigmond het effect van de breedte op de vier functies van lijm schrapen.

Meestal is de effectieve breedte van de zuigmond tussen 20MM tot 30MM. De keuze van de beste effectieve breedte is gebaseerd op de vlakheid van het plexiglas product, de resolutie van het beeld op het scherm en andere afdrukparameters zoals de hoek van het schrapen, de snelheid en het type van inkt. In de gladde / gladde ondergrond gedrukt op de hoge resolutie van de afbeelding, de effectieve breedte van kleine (minder dan 20MM), hoge hard, met de juiste inkt voor snel afdrukken. In het ongelijk, ruw plexiglas, de effectieve breedte verhoging (soms de grote zoon 30MM), vermindering van de hardheid en lage hardheid lijm aan te passen aan arme vermogen, niet bovenmatig moeten buigen, u kunt ook het midden van de hard drie zijden van de zachte of twee laag schrapen . In het algemeen, de effectieve breedte wordt verhoogd, de afdruksnelheid wordt verminderd en de afdrukken hoek wordt verhoogd.


Een paar:Acryl schermstandaard Volgende:De kenmerken van acryl producten