Iphone8 zijn uitgebracht, tonen rekwisieten klaar?

- Sep 27, 2017-

iphone8 zijn vrijgegeven, tonen rekwisieten klaar?

13 september 's ochtends, Apple 8 conferentie, warm meer dan een jaar van "nier 8" eindelijk de ware kleuren, Apple's tiende verjaardag, drie "machine" haar iphone8,8plus, iphoneX, gezichtsherkenning, draadloos opladen, AR, het hele land bloot op en neer de digitale besturing koken, nier was paniek, naar schatting hebben Apple agenten een tijdje te druk.

DSC_0014.jpg

DSC_0007.jpg

Nieuwe lijst, geconfronteerd met de frontlinie van de consument einde van de markt, hoeveel minder een show op de props het? Acryl mobiele telefoon display beugel ontwerp in een professionele, verfijnde, stijlvolle, high-end voor het doel van kristalproducten duidelijk, afgestemd op het merk om de bouw van een grote basis van de romp opknoping up, 360-graden show te bevorderen.

Ouke aangepaste productie van Huawei, Samsung, gierst, vivo display-producten van succesvolle ervaring, producten weergeven in de elektronische digitale ervaring winkel met uitstekende resultaten, lof feedback is hoog, welkom bij de pionier draak aangepaste Apple-producten rekwisieten, one-stop oplossing voor bieden Programma.


Een paar:Lichtgevende display-rekwisieten die ontworpen zijn om commerciële weergavevoorziening nog meer glorie te maken Volgende:Hoofdweg acrylverf