Lucite Plate Processing

- Nov 23, 2016-

Plexiglas lijken op de ontwikkeling van aanverwante industrie├źn, zoals reclame. Nu brengt de organische uitstraling van glas meer ontwikkelingsmogelijkheden voor de industrie.
Onder normale omstandigheden zijn er veel productie, deze organische glasverwerkingsmethoden zijn:
1, mechanisch polijsten: is het gebruik van een mechanisch polijsten van plaatrandproces. Door eerst na de randverwerking van platte platen, in het polijstwiel voor verwerking, dient de handeling aandacht te besteden aan de handmatige kracht, zelfs tijdens het rijden, moet u de platen nooit lang op de polijstwiel zetten. Zo lang verblijf zal ervoor zorgen dat deze plaat brandt en het gewenste effect niet zou bereiken. Let op bij het gebruik van polijsten is erop te wijzen dat in sommige wassen op het polijstwiel, makkelijk te bedienen is.
2, vlam polijsten: verwijst naar het zaagblad na het snijden, plaat rand Burr om water zand verwerking, rand slijpen fijn na het gooien met vlam gepolijst helder, dit materiaal zal een bepaalde kleur hebben.
3, warmtebuigen: deze manier om deze plexiglas heeft nog meer waarde. Maak een gleuf sterven, zodat u de draad kan vastzetten die in de kleine gleuf zit, en drukverwarming optreedt die een effect geeft om de plaat te verwarmen na het zacht maken van hete vorming. Het beste van organische glasplaat verwarmd op 100-110 graden Celsius.
4, verwarmingsvorming verwijst naar het gebruik van een hete roosteren, dus dit zal nu een organische glasplaat zijn, en door zijn fijne handverwerking gelooft de acryl beter resultaten te hebben.

Een paar:Het gebruik van acrylmateriaal op het gebied van badkamer Volgende:Eenvoudig overzicht van acryl