OUKE-ingenieurs brengen u op de hoogte met Acrylic Bonding Technology

- Jul 09, 2018-


  1. Vlakverlijming: leg twee acrylplaten horizontaal op het bedieningsplatform, sluit ze en plak een tape aan de onderkant, met een opening van niet meer dan 0,3 mm breed voor injectie van acryllijm. Gebruik een injectiespuit om de acryllijm vanaf de zijkant gelijkmatig en langzaam uit de opening te injecteren totdat deze volledig is gevuld. Nadat de tape volledig is uitgehard, verwijdert u de tape.

  2. 45 kleefstof: kleefmiddel moet een kamhoek van 90 graden oplopen om verplaatsing van het kleefoppervlak te voorkomen. Bij het injecteren van acryllijm moet deze uniform en langzaam zijn. De mal kan worden verwijderd nadat deze volledig is uitgehard.

  3. spuitlijm: spuitlijm is in feite een groot gebied van oppervlakte- en oppervlaktehechting. Veeg eerst de verlijmde zijde af en plaats deze horizontaal, spuit vervolgens de lijm over een groot oppervlak; leg de ene kant van de andere acrylplaat diagonaal op de acrylplaat die met lijm is besproeid, en laat hem vervolgens langzaam en gelijkmatig zakken. De bubbels worden verdreven om de verbinding te voltooien. Acryllijm kan het oppervlak van de acrylplaat eroderen en sporen nalaten die moeilijk te verwijderen zijn. Daarom kan de lijm worden gebruikt om de onderdelen te beschermen die niet hoeven te worden gebonden.

Bovendien moet worden opgemerkt dat vet, stof of poriën de gelijkmatige coating van acryllijm zullen voorkomen en luchtbellen zullen achterlaten; overmatig gebruik van acryllijm zal lucht in de samentrekking brengen; direct blazen maakt ook het verbindingsoppervlak De randen worden wit gemaakt door de vervluchtiging van de acryllijm. Bovendien hebben binnenvochtigheid, temperatuur enz. Allemaal een directe invloed op de hechting van acrylplaten.

acrylic serving tray (2).jpg

Een paar:Wat is het effect van zeefdruk Rasterafstand op acrylkwaliteit? Volgende:Wat is acryl? Wat zijn de kenmerken?