OUKE Vertel je waarom kies acryl omslag

- May 10, 2017-

OUKE Vertel je waarom kies acryl omslag


We zien vaak een cilinderhoes in het dagelijkse leven. Maar weet niet of we aandacht hebben, acrylmateriaalhoes wordt steeds vaker gebruikt. Vanuit onze producent's standpunt heeft de acryldekking voordelen die andere gewone materialen niet kunnen overeenkomen , laten we eens kijken wat de voordelen van acrylhoes Dat waardeert ons om te kiezen.

acrylic dome7.jpg

acrylic dome5.jpg

Acryl noemt ook plexiglas, behorende tot thermoplastisch materiaal, hoge transparantie, hoge 92% lichtoverdracht, heeft een goede kunststofkristal. Acryl is ook lichtgewicht, ongeveer 1/2 van gewoon glas, acrylhardheid Sterker dan gewoon glas, Hardheid is 10-20 keer het gewone glas en heeft uitstekende weerbestendigheid en zuur- en alkaliweerstand, vooral voor buiten, rangschikking van het hoogste in andere plastic. Acryl zal geen vervorming optreden bij de 100 temperaturen. De acrylhoes zal niet verhelderen en hydrolyse veroorzaken door eeuwige zon en regen; Tegelijkertijd kunnen zowel goede oppervlakhardheid als glans, sterke verwerkingsplasticiteit worden gemaakt in een verscheidenheid aan verschillende producten. Een andere grote verscheidenheid aan plaatkleur rijk (inclusief doorschijnend palet), een ander kenmerk is dat de plaat nog steeds hoge transparantie kan behouden.

acrylic dome.JPGacrylic dome acrylic sphere3.JPG

 

Wanneer u acryldekselfabrikanten kiest, heeft u beter de keuze uit grootschalige acrylverwerkende fabrikanten. In het product veiligheids-oogpunt hebben we een geweten nodig van de fabrikanten, OUKE is de eerste beursgenoteerde onderneming in China, een bekende fabrikant in de provincie Guangdong. Kies ons, kies gerustgesteld!


acrylic dome14.jpg

 

Een paar:Acryl Display Stand 2 Big Polish Method, weet je wat? Volgende:Welk soort materiaal heeft de juwelen display stand kan kiezen?