OUKE wenst de kinderen van de hele wereld een prettige vakantie

- Jun 01, 2018-

Vandaag is het International Children's Day. Om te voldoen aan dit prachtige festival, hebben we ook een reeks van producten met het thema van "Jeugd" gelanceerd.
De eerste is een heerser vol met kinderlijke onschuld. In feite, wil ieder kind zijn jeugd te hebben geen huiswerk. Misschien wanneer ze huiswerk doen, vindt zij het erg saai en erg saai. Op dit moment moet u een UV-afdruk van OUKE. Kleur de liniaal, felle kleuren maakt mensen zich goed voelen, maar ook maken uw kinderen niet langer het gevoel dat leren saai is.

acrylic ruler (2).jpgruler 1.jpg

Het volgende is een fotolijst die aan beide zijden kan worden gebruikt. Tilllate.com registreert een verhaal. U kunt opnemen van uw kind groei verhaal met veel en veel foto's en slaat u deze met een fotolijst. Wanneer hij opgroeit, hij zal ik ontdekte "Oh, ik was als deze wanneer ik was jong," en gaf mijn kind een vollediger jeugd.

acrylic photo frame (2)_副本2.jpg

Tot slot, is het een opbergbox voor speelgoed dat is uitsluitend voor kinderen. Ik denk dat elke ouder zal hebben dergelijke ergernis — "ik zojuist zojuist opgeschoond gisteren, hoe kon ik krijgen in dit weer?" Op dit moment moet u onze speelgoed opbergbox. Het zal uw kinderen veel plezier maken en je zult voelen zeer comfortabel.

acrylic display case.jpg

Een eenvoudige kleine gift zal voldoen aan uw kind onschuld en kiezen uit een verscheidenheid van stijlen. U kunt ook exclusieve geschenken voor uw kinderen aanpassen. Het hart is niet zo goed zoals het is, kijk vooruit voor uw gesprek!


Naam: Connie

Tel:13682456599

QQ:2355833513

We chat: N18312131802

Een paar:Acryl-dome ontscrambelen Volgende:Een verscheidenheid aan acryl