Kunststof licht dozen, acryl Plastic licht dozen, Plastic licht dozen van de vier Major productieprocessen

- Jun 07, 2017-

Blister lichtbak van de vier grote productie-processen


Ten eerste, de selectie: acryl als een tientallen jaren kwalitatief hoogwaardige kunststof materialen, in de afgelopen jaren met een geringe productie, processing technologie is perfect, in de steeds veranderende reclameborden kijk roman, diverse ontwerp aandacht van mensen aangehaald en geleidelijk bezetten de groeiende high-end lichtbak tekenen marktaandeel, en de voorkeur merk van veel bekende bedrijven geworden. Op dit moment het land om te zien de acrylplaat, de fundamentele importeren of de Sino-buitenlandse joint venture productie, kwaliteit van de plaat is beter. Acryl kunststof lichtbak is de reden waarom de marktprijs hoog is, hoe hoger de prijs van de plaat is een van de belangrijkste factoren en de late complex proces. Op dit moment die de marktprijs van de acrylplaat over het algemeen is 20-48 yuan/kg, materiële besluit, gevolgd door de noodzaak om de juiste lichtbak grootte te bepalen.


Als de grootte van de tekst bepaald door de dikte van de keuze van de acrylplaat, de algemene word-hoogte van 1,5 meter onder die het gebruik van 3mm dik zijn kan, moet de dikte van het woord 3cm onder het woord hoogte van meer dan 2 meter met 5mm dik genoeg. Als de tekst streken afstand is verschillend, sommige tekst is niet op zijn plaats om te absorberen de bit, zoals woorden in de volgende 30 cm Chinese karakters of traditionele karakters.


Tweede, de productie van de schimmel: plastic licht dozen en driedimensionale lichtgevende tekens van de dezelfde pre-productie: film → verwarming (160 graden) → automatische zuignap vacuüm → koeling (40 graden) → → trimmen → plus slot → driedimensionale strippen lichtgevende tekens van het (trimmen → stickers en panelen → blok splicing → blister lichte vakken).


We weten allemaal dat de acryl bestuur via het vacuüm positionering, zuig molding, zelfs hetzelfde woord, verschillende maten moeten ook verschillende mallen en schimmel productie zelf vereist hoge precisie en goede kwaliteit. Omdat de productie van de schimmel zelf klopt, is de kwaliteit direct gerelateerd aan de kwaliteit van acryl producten, en schimmel productie met hoge ambachtelijke water, de noodzaak van ervaren technische medewerkers. Daarom, zoals eerder vermeld, de huidige markt is geweest tegen een hoge prijs voor kunststof licht dozen, schimmel verwerking moet worden gezegd dat een van de belangrijkste kosten.


Derde, post-productie. Zoals eerder vermeld, nu is acryl kunststof productie in principe gemechaniseerde productie en de toepassing van sommige nieuwe apparatuur te verbeteren productie-efficiëntie op hetzelfde moment, sterk verminderen van de intensiteit van de arbeid van de werknemers. Acryl kunststof na de basis molding, maar ook door de rand frezen, Lou frezen, slijpen en andere processen, en ten slotte de lichtbak houdende van licht, verf geproduceerd na de voltooiing.

Ten vierde, de verwerking van het scherm. Volgens de verschillende behoeften van klanten, via het scherm afdrukken rechtstreeks; vechten foto transfer naar de acrylplaat, na het vacuüm zuignap molding, het scherm tekens, dieren of koopwaar afbeelding, maar ook kunststof in een driedimensionaal effect, effect van de goede publiciteit.


Een paar:Het geheim tussen Shenzhen Ouke acryl producten en zeefdruk Volgende:Acryl Technische Indicatoren