Plexiglas Box Recycling

- Sep 13, 2017-

Recycling van plexiglazen dozen

Er zijn veel hoogwaardige geschenkproducten die in een acrylbox worden gebruikt. De meeste van deze dozen zijn gemaakt, het ontwerp is erg mooi, opent de verpakking na het gebruik van items voelt altijd geavanceerder kijken, en zal worden verzameld, dit keer kunnen we bedenken dat deze dozen worden gerecycled.

De meest voorkomende is de verzamelbox. In feite is het beter om te zeggen dat de doos een omslag is, meestal het geschenk hierboven inplugt om te doen met de bescherming, een geschenk geplaatst na de bescherming van de hoes is niet nodig, deze keer kunnen we het gebruiken om dingen te plaatsen. Vierkant, kan worden gebruikt om koekjessnacks, of hoogtepunt van pindanoten in het voedsel te zetten; als het halfrond is, kan het gebruikt worden als de fruitschaal, er zijn puntdeksel van het hart, of de afstandbediening van het fruitmes wat, mooi en gemak.

Er zijn sommige standaard acryldoos, giftdoos. Deze zijn meestal vierkant met een hoes, het volume is relatief groot en ziet er fraai en kleurrijk uit. De kinderen zullen het willen. Aan de kinderen om zijn klein speelgoed, kleine puzzels, mes en dergelijke te installeren en dan, hoe beter. Kan ook worden gebruikt voor dagelijks geplaatste items, zoals sleutels, rekeningen voor nutsvoorzieningen, heel praktisch. Als het kan worden verwerkt en gedecoreerd, kan het worden gebruikt als een cosmetische opbergdoos, wenkbrauwpotlood-eyeliner-mascara en dergelijke.

Er zijn enkele wijnkisten. De wijndoos is een beetje dieper. Over het algemeen zullen vierkant, zeshoekig en vierzijdig meer voorkomen. Deze dozen zijn ook recyclebaar. Gebruik de voordelen van de rechthoek, je kunt hem plat leggen, op zoek naar plakband of lijm en dergelijke om op te zetten, gebruikt om de paraplu, föhn, haarstaafjes enz. Te plaatsen, je kunt ook vuilniszakken plaatsen, lucht schoonmaakmiddel, reservelampen, zaklampen, gadgets enzovoort. Maak je altijd geïnteresseerd in minder dan het gemak.

Kortom, wat voor soort gebruik van de doos, zolang je maar kunt bedenken, bereid om handen te hebben, je kunt herstellen, gemakkelijk om tegelijkertijd te leven kan middelen besparen, probeer het snel.


Een paar:Factoren die van invloed zijn op de nauwkeurigheid van zeefdruk van acrylbedrukking - Acrylproducten Volgende:Hoe te identificeren van fabrikanten van acryl producten Is kwaliteitsproducten?