Plexiglas Box Recycling

- Aug 14, 2017-

Plexiglas box recycling

Er zijn een heleboel high-end cadeau producten worden gebruikt in acryl box. De meeste van deze vakken zijn gemaakt, het ontwerp is zeer mooi, open de verpakking na het gebruik van artikelen altijd voelen meer en meer verfijnde vak, en zal worden verzameld, dit keer kunnen we denken aan manieren om te gebruiken deze vakken worden gerecycleerd.

De meest voorkomende is het selectievakje van de collectie. In feite, is het beter om te zeggen dat het vak is een cover, meestal gesp in de gave bovenstaande te doen met de bescherming van een geschenk na de release van deze beschermhoes is niet nodig, deze keer kunnen we gebruiken om dingen te zetten. Vierkant, kan worden gebruikt om de put koekjes snacks, of volledig van pinda noten in het levensmiddel; Als het semi-circulaire kan worden gebruikt als fruit en een beetje hart dekking, of geplaatste fruit mes afstandsbediening wat, mooie en gemak.

Er zijn sommige standaard acryl box, de doos van de gift. Deze zijn meestal vierkant met een cover, het volume is relatief groot, en de verschijning van fijne en kleurrijk. De kinderen zullen willen. Aan de kinderen te installeren zijn klein speelgoed, kleine puzzels, mes en dergelijke en vervolgens hoe beter. Kan ook worden gebruikt voor de dagelijkse items van de plaatsing, zoals sleutels, water en elektriciteit facturen wat zeer praktisch. Als het kan worden verwerkt en ingericht kan het worden gebruikt als een cosmetische opbergdoos, wenkbrauw potlood eyeliner mascara

Categorie.

Er zijn sommige wijn dozen. De wijn doos is een beetje diep. Over het algemeen vierkant, zeshoekig en vierhoek zullen vaker. Deze dozen zijn ook recycleerbaar. De voordelen van de rechthoek te gebruiken, kun je het plat neer, op zoek naar tape of lijm en dergelijke om hem samen, voor de plaatsing van de föhn, haar stokken, paraplu's, enz., u kunt ook plaats vuilniszakken, lucht reinigen van agenten, reserve lampen, zaklampen , gadgets, enzovoort. Zorg u altijd minder dan het gemak kochten.

Kortom, kunt wat voor soort gebruik van het vak, zo lang als u kunt bedenken, bereid om de handen, u recyclen, gemakkelijk kunnen wonen op de dezelfde tijd bespaart middelen, probeer het snel.


Een paar:Wat Is Pmma materiaal? Volgende:Acrylaat verhogers oppervlakte structuur en de samenstelling