Verwerking van acrylproducten - Acrylfabriek

- Sep 22, 2017-

Verwerking van acrylproducten - Acrylfabriek

We zien in de markt van acrylproducten zijn perfect helder. Voordat het plexiglas volledig is gevormd, is het namelijk noodzakelijk om een ​​aantal technische bewerkingen door te nemen om zo'n mooi uiterlijk te hebben.

Acrylplaat eerst gesneden, volgens de vereisten met de grootte om de stijl te verwijderen. Algemeen snijden is het gebruik van lasersnijden, niet alleen om de efficiëntie van de verwerking te versnellen, maar ook om de mate van nauwkeurigheid te maximaliseren, met de kleinste graad om het verlies te verminderen. In het geval van acryl oppervlaktebehandeling. Acryl acryl proces voor de behandeling er zijn veel manieren, volgens het oppervlak van de stijl, kan worden onderverdeeld in transparant polijsten, zandstralen, zand, strepen en ga zo maar door.

De meest voorkomende is het gepolijste, gepolijste acrylmateriaal na de glorie van Kam, zoals kristalachtige glans. Vroeg polijsten is gewoon om een ​​aantal van de oppervlaktedefecten van plexiglas materialen te overwinnen, de oppervlakteafwerking te verbeteren, en nu zullen de basisproducten worden gepolijst, om een ​​betere verkoop te hebben, is niet langer puur om het gebrek te compenseren. Algemeen gebruik van mechanisch polijsten, dat wil zeggen, doek rond polijsten, polijsten is ook een aantal technische inhoud, verfijnde polijsten geschoolde niet alleen sterk verbeterd, en gooide het effect is ook beter.

Er is zandstralen. Zandstralen is om de hechting van de plexiglas-procesinkt aan het acrylproces te vergroten. Zandstralen wordt meestal gedaan met behulp van een speciale straalmachine voor stralen. Zoals 0.5-1 mm dik aluminium, plexiglas zandstralen zand met een diameter van 0.05-0.15 mm, kan ook worden gebruikt om zand te verwerken, het scherm kan na filtratie worden gebruikt.


Een paar:Tarief Race terug, Amerikaanse import weer geweldig maken Volgende:Acrylkist Het proces is eenvoudig