ShenZhen Ouke Acrylic Product Company

- Jun 19, 2020-

Wij zijn een professionele en krachtige leverancier van acrylproducten in China. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van verschillende acrylproducten, waaronder acryldisplays, acrylfotolijsten en geschenken. We beschikken over hooggekwalificeerde vakmensen, goede service, professionele en technische normen, geavanceerde productieapparatuur, een schone productieomgeving en een sterke productiecapaciteit. We houden ons aan" Specialisatie, schaal, internationalisering" en krijg een goede reputatie.


Onze producten worden verkocht in Europa, de Verenigde Staten, Japan, Zuidoost-Azië en Hong Kong. Ons bedrijf voldoet aan alle internationale normen. Onze naam wordt zeer gewaardeerd in de industrie van acrylproducten. Klanten' ontwerpen zijn welkom. Al onze producten verkopen goed, zowel op internationale als binnenlandse markten vanwege het nieuwe ontwerp, de goede prijzen, het voortreffelijke vakmanschap, bekwaam werk en perfecte diensten.We doen altijd ons uiterste best om klanten de beste producten en diensten te bieden, en we verlangen naar een langdurige zakelijke relatie met klanten over de hele wereld.

Onze klanten beschouwen ons als een bedrijf met veel unieke en gemoderniseerde stijlproducten, met topkwaliteit, gedetailleerd vakmanschap en productie, tijdige levering en concurrerende prijzen. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende diensten voor onze klanten.

imageimageimage


Contactpersoon: trina

E-mail: trina@szok.com.cn

Een paar:Gunstige doorzichtige acryl niesbeschermer Volgende:Duidelijke acryl pennenhouder verzenden naar Japan