Specificaties Inleiding van het acrylblad

- Apr 12, 2017-


We zien vaak veel mooie buitenverlichtingskisten, weet u dat deze lichte dozen gemaakt zijn van welk materiaal? Ik denk dat we het zeker niet weten, het is nu aan u te vertellen dat we meestal zien dat de mooie lichtdozen gebruikt worden voor het produceren van acrylpanelen, en deze verschillende vormen, de grootte van de lichtbox is het gebruik van verschillende specificaties van het acrylbord Productie uitvoeren, omdat veel vrienden het acrylbord niet kennen, nu om te vertellen wat het acrylbord is, hun algemene specificaties voor het aantal diktes, het gebruik ervan voor een verscheidenheid aan decoratie.

Inleiding Van Acrylblad

Het zogenaamde acrylbord, is het gebruik van acryl als de belangrijkste grondstof voor de productie, acryl is een chemische grondstof, het heeft vaak platen, pijpen, korrels en dergelijke, en de acrylplaat is het gebruik hiervan Materiaal polymerisatie, het is bekend als plexiglas die is behandeld, en wordt veel gebruikt in de productie van lichtdoos. QQ 截图 20170412191543.jpg

De kenmerken van acrylplaat

Omdat het acrylblad veel verschillende voordelen heeft, wordt het veel gebruikt door mensen, het heeft de volgende kenmerken:

1. We weten allemaal dat het acrylblad ook bekend staat als de behandelde plexiglas. Daarom heeft de vorming van de acrylplaat een zeer goed doorzichtig effect, hogere transmissie.

2. Het acrylblad heeft een zeer goede verwerkingsprestatie, door de speciale eigenschappen van acrylproductie van grondstoffen, waardoor de afwerking van de plaat een zeer goede verwerkingscapaciteit heeft, we kunnen de productie herwerken, u kunt de mechanische verwerking gebruiken.
3. De weersomstandigheden van het acrylblad en de anti-veroudering zijn zeer goed, zodat het acrylblad van het eindproduct geschikt is voor gebruik in een verscheidenheid aan omgevingen, na langdurig gebruik, geen prestatieverschil heeft.

4. De algehele prestatie van acrylplaat, acrylplaatsoorten zijn relatief divers en hebben een zeer rijke kleur, alle aspecten van de verwerkingsprestatie zijn beter, bijvoorbeeld kunnen we kleuren, schilderen, bekleden, enz. Modelleren. 100 Wijzigen, gebruiken een breed scala.


Specificaties Dikte Acrylblad
QQ 截图 20170412194756.jpg
Voor de specificaties kennis van acryl dikte, verschillende merken, verschillende hoeveelheden grondstoffen geproduceerd door de acrylplaat specificaties zijn niet hetzelfde, volgens de enquête werd de markt verkocht de beste specificaties van de acrylplaat grootte specificaties hebben in het algemeen 1,22m * 1,83m, 1,22m * 2,44m, 1,25m * 2,5m, 2m * 3m verscheidene, en deze verschillende acrylplaat dikte is tussen 1 mm en 50 mm.

Een paar:Cosmetica opslag, om te voorkomen dat Ash makkelijk te nemen, maar ook mooi uitzien Volgende:Hoe de kwaliteit van acrylproducten beoordelen