Praten over het vooruitzicht van acrylmarkt

- May 31, 2018-

Acryl is een belangrijk thermoplastisch materiaal dat eerder is ontwikkeld, met transparantie, stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk te verven, eenvoudige verwerking, mooi uiterlijk, vooral in de thuis- en voedselindustrie met een breed scala aan toepassingen.
Qua woning wordt acryl voornamelijk gebruikt voor tafels, stoelen, muurstickers, salontafels en wandpanelen voor binnenmuren. In de afgelopen jaren heeft de acryl salontafel de kenmerken van een hoge algehele structurele sterkte, een laag gewicht en goede veiligheidsprestaties. Vergeleken met de houten salontafel heeft dit grote voordelen.
In de voedingsmiddelenindustrie kan acryl trays, snoepdozen en andere producten produceren. Omdat acrylbakken functies hebben zoals luxe uitstraling, diepte, eenvoudige reiniging, hoge sterkte, laag gewicht en veilig gebruik, zijn ze ook de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt.
Met de continue invoer van acryl in de Chinese markt, op hetzelfde moment, zijn de ogen van de mensen niet gebroken. Er wordt verwacht dat acryl in de nabije toekomst op alle lagen van de bevolking zal worden aangebracht. Tegelijkertijd hebben alle delen van ons land het tempo van de stadsbouw versneld. Het gebruik van acryl voor straatnaamborden, reclamelichtdozen en telefooncellen komt ook in grote aantallen voor. Daarom heeft acryl veel ruimte voor ontwikkeling en zijn de marktvooruitzichten erg breed.

QQ图片20180531165315_副本.jpg

Een paar:Integriteit kan winnen van de wereld Volgende:Nieuwe designborstel-displaydoos