De levertijd van Customing acryl producten?

- May 25, 2017-

De levertijd van Customing acryl producten?

Bijna elke klant zal waarschuwen alvorens de bestelling, hoe lang is de levertijd van uw product? Ik ben zeer dringend goederen, u annuleerteken helpmenu vangen... Dit is ook een probleem dat bijna alle van de fabrieken moeten gezicht. Volgende OUKE zal het combineren van de situatie van de fabriek voor iedereen om te analyseren.


1.Firstly, We moeten kijken naar de hoeveelheid van de klant de producten, de stijlen en de eisen.


2. productieplan van de fabriek. In het laagseizoen zullen het personeel over het algemeen meer adequate, één of andere kleine hoeveelheid producten zullen schip ongeveer 5 dagen, zelfs als de grote hoeveelheid, kan ook worden verzonden binnen 15 dagen.


3. materiaal kwesties. Over het algemeen als de klant ervoor gemeenschappelijk acrylplaat, zoals transparant bestuur kiest, witte plaat en zwarte blad. Algemene acrylplaat fabrikanten hebben voorraad, dan kunt u de productiecyclus sterk inkorten. Als het materiaal worden aangepast moet, zal dan de tijd worden sterk verhoogd.


4. of de productie en verwerking van het product is moeilijk. Eenvoudige producten, de productie van tijd, natuurlijk, zullen veel korter dan de complexe producten, en vele complexe producten gerelateerd aan derden fabriek verwerking problemen, dit ongetwijfeld sterk zal verhogen de productietijd.


OUKE acryl product fabriek bepalen de productie en verwerking van cyclus op basis van de hoeveelheid en de mate van de moeilijkheid van producten, in het algemeen we kunnen eindigen in de goede kwaliteit en de daarin vermelde hoeveelheid 

Een paar:Acryl Box uitstekende optische eigenschappen Volgende:Deskundigen te beantwoorden waarom de cosmetica Store gebruiken plexiglas schermstandaard?