Het verschil tussen een acrylbad en een gewone badkuip

- Oct 12, 2017-

Het verschil tussen een acrylbad en een gewoon bad

Acrylbaden en gewone baden, acrylverwerking, acrylproducten

Er zijn vele soorten bad van materialen, acryl, gietijzer, kunstmatige steen, acrylbadkuip met de roest, corrosieweerstand, vlotte oppervlakteuiterlijking, lichtgewicht etc. de badkuip is de acrylplaat aan het vacuüm plastic vormende methode, en productie methode van glasvezelversterkte harspasta laag wordt gevormd.

Verschillende kenmerken en manieren van acrylbad

1, het lichaam van de badkuip:

Acrylbad bestaat uit een oppervlaktelaag en de binnenlaag en de samenstelling van het oppervlaktelaagmateriaal, acrylbad, goede en strakke combinatie, geen delaminatie, glad oppervlak als porselein, glad als een spiegel, lichte, vlakke golvende lijnen, zacht tikgat polijsten lijnen, geen geluid, geen gezicht kromtrekken, gewelfde oppervlak van standaard cilinder uniforme dikte, licht van gewicht, sterke elasticiteit, raak de cilinder binnen glad, uit poeder, zashou, rok en cilinder gewrichten strakke, consistente kloof.

2, stijlen, stijlen en plaatsen dimensies:

Acryl badstijlen gevarieerd, er zijn rechthoekige, driehoekige, ronde, stijl, klassiek, modern, Europees, Japans, installatiemethoden zijn ingesloten, geplaatst enzovoort, u kunt meer kiezen. Acrylverwerking

3, het gebruik van

Er zijn verschillende fittingen op de acrylbadkuip geïnstalleerd, zodat de acrylbadkuip voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Alleen de gewone badkuip die de kraan installeert, omdat het gebruik klein is, geen warmte-isolatie, heel weinig mensen gebruiken het nu. Nu de markt meer badkuipen gebruikt, voornamelijk massagebaden, is er bovendien een hogere mate van automatiseringsbadkuipen geleidelijk geaccepteerd.

Het bad is een geleidelijk populair high-tech nieuw bad, de intelligente centrale inrichtingsfunctie van Woninginrichting toegepast op het concept van gecentraliseerde bediening in de badkuip, acryl badkuip is gerangschikt in het centrale regelsysteem, met warmtebroncirculatie verwarmingssysteem, gemengd massagesysteem , maakt de badkuip met vooraf ingestelde watertemperatuur en waterniveaununctie, automatisch water, verwarmend, herinnert, isolatie en andere functies volgens de procedure, het saaiste werk van Bad - badwater, automatisch door bad, zodat de verrichting geschikt is en realistisch thermostatisch badkuipbad bereiken. Touch inductieknop, LCD digitale display en andere functies, zodat gebruikers zich handiger en praktisch voelen.


Een paar:Acryldoos gemakkelijk te verwerken Volgende:Acryl-risers Glas alternatief materiaal