Het verschil tussen geïmporteerde acryl en binnenlandse acryl

- May 05, 2017-

Het verschil tussen geïmporteerde acryl- en huishoudelijke acryl

We weten allemaal dat in het algemeen geïmporteerde en binnenlandse goederen altijd een aantal verschillen zijn en acryl is geen uitzondering. Importeer van acrylmaterialen en huishoudelijke acrylmaterialen die gebruik maken van de productie van acryl display producten, dan zal er heel anders zijn. Naast het verschil tussen de invoer van acryl en huishoudelijk acryl. Geïmporteerde acryl- en huishoudelijke acrylmaterialen hebben de volgende verschillen:

2011113155555.jpg

1. Glanzend anders: het geïmporteerde oppervlak is erg helder en glad. Terwijl de huishoudelijke lichtreflex niet erg goed is.

2. Hardheid: de invoer is relatief zacht, niet makkelijk te verpletteren of slecht te raken. Gemaakt relatief moeilijk.

3. Acrylmateriaal makkelijker te kleuren.

20101117095428_46727.jpg

4. Open de buitenverpakking, dat wil zeggen beschermfolie, kijk in het materiaal en de kwaliteit. Het is best om het beste onderscheiding te poetsen, zie het effect van het polijsten, als het geel terug naar het materiaal, dat geelhars zal zijn.

5. De dikte van de geïmporteerde plaat is stabiel op ongeveer 0,1 tot ongeveer 0,2, en de plaat is klein; De dikte van de binnenplaat is instabiel en het verschil is 0,5, en sommige bellen zijn onstabieler.

MTQ2MTQ4MjExODc5Njg2MzkzNzY0Ng ==. Jpg

6. Grondstoffen zijn anders: de binnenlandse meer in de productie van acryl wanneer de terug naar het materiaal, niet geloven wanneer je een lage prijs koopt en een nieuw materiaal van acryl is, moet je dat een cent van goederen geloven. Als er goede goederen zijn, dan zijn goede goederen niet goedkoop. Terwijl de invoer zoals Degussa plexiglas zelf de PMMA-grondstofaanbieder is, die in staat is om een hoogwaardig MMA-grondstofmonomeer te leveren, is de acryl-natuur ook van hoge kwaliteit, natuurlijk, het is hoge prijzen, dit is zeker.


7. De kwaliteit van het product is anders: gemaakt met twee of drie jaar geel, kraken, normaal, maar er is een probleem: tolerantiecontrole is niet ideaal, ongelijke dikte is een algemeen probleem van binnenlandse plaat. Geïmporteerde acryl met hightech content, kan bijna bijna de dikte van het oppervlak kristal doorschijnend zijn.

Bovenstaande is de introductie van acryl- en huishoudelijk acrylverschil in detail. In onze fabrieksproductie en verwerking van de acryl display staan er een een-op-één service, begrijp eerst de producten van de klant en de afbeeldingen, en dan door onze ontwerpers om structurele ontwerpen en ontwerpen te doen, inzicht te krijgen in de behoeften van de klant daardoor Toon De keuze van materiaal is essentieel.

0003.jpg

Deze methoden kunnen u helpen om het verschil tussen import en binnenlands beter te identificeren.

Een paar:Welk soort materiaal heeft de juwelen display stand kan kiezen? Volgende:De voordelen van acrylproducten