De verwerkingstechnologie van acryl producten

- Jun 13, 2017-

De verwerkingstechnologie van acryl producten

Nu het gebruik van plexiglas producten meer en meer algemeen verwerking gebruikt, de vereisten van plexiglas verwerking is ook steeds hoger en hoger, vooral biologische glas zeefdruk, welke fabrikanten plexiglas is een uitdaging, is ook een kans, Master kwalitatief hoogwaardige organische glazen scherm druktechnologie, plexiglas verwerkingsbedrijf is een belangrijke technische kracht. De verbetering van de organische glazen scherm drukproces heeft de volgende zeven punten:

1, om een perfecte beeld-reproductie van een basisvereiste is transparante positieve film kwaliteit is beter, dat wil zeggen, de rand van het netwerk moet netjes, ondoorzichtig. Kleur scheidingstekens en het gebruik van drukinkt met dezelfde kleur.
2, positieve film op de glasplaat, en vervolgens de blootstelling, de goede scherm opknoping op de positieve film op de negatieve, en parallel met de as van de afbeelding. Als er moire, draai het scherm naar links of naar rechts, tot de moire verdwijnt, de algemene turn 7 ° kan. Het gebied waar de moire eenvoudig aan formulier is bevindt zich in de richting van de draad van het scherm en op de kruising van het scherm. De belangrijkste kleuren en donkere kleuren veroorzaken meer problemen met moire.

3, voor het vierkleuren drukken, moet gebruik maken van de zelfde grootte en de stabiliteit van het aluminium frame, het gebruik van het netwerk frame zijn gespannen met hetzelfde type en dezelfde soort scherm. Het gebruik van het scherm om te helpen elimineren van de moire, spanning van het scherm overal uniform, en vier kleuren afdrukken op een van de vier scherm spanning van dezelfde spanning verven.
4, slijpen van een goede zuigmond voor afdrukken van hoge kwaliteit essentieel is, mes mes Shore-hardheid van ongeveer 70. Het blad van de arts moet worden vastgesteld op een hoek van 75 °. Als de hoek van de doctor blade te plat is, de afgedrukte afbeelding kan worden vervaagd, en als de hoek te steil is, de risico's van de afgedrukte afbeelding is groot.

5, terug naar de inkt mes mag niet te laag, als zo, de film zal worden gevuld met buitensporige inkt, drukwerk, makkelijk te vervagen en wrijf vuil worden geïnstalleerd.
6, mesh beeld met hoge viscositeit inkt afdrukken, hoe meer de behoefte aan fijne dikker het scherm van de inkt.
7, het gebruik van UV-inkt, mesh Toon Toon foto bereik moet worden gekozen voor 5% tot 80%, kunststof schraper Shore-hardheid moet 75. Oog op de controle van de UV-inkt in de kleurbedekking wordt niet vuil wrijf, wordt het aanbevolen overeenkomstig de groen, magenta, geel, zwart kleur volgorde afdrukken. Bij het gebruik van UV-inkten, overschrijdt de dikte van het scherm 5um niet.

Een paar:OUKE - acrylglazen schermstandaard naar Australië Volgende:Acryl sieraden schermstandaard | Plexiglas sieraden schermstandaard