De rol van plexiglas producten

- Sep 11, 2017-

De rol van plexiglas producten

Wat is de plexiglas box? De plexiglas box is waarschijnlijk een beetje onbekend voor ons, maar in het leven we Ive geweest using op, en het heeft onbewust liep in ons leven. We hebben een vertrouwd gezicht in ons leven.

Acrylaat plexiglas vak ziet eruit als een glas, wanneer opgebruikt als plastic. Vooral omdat het plexiglas vak materiaal een kristal lijkende transparant effect heeft, wat nog belangrijker is, het is lichter dan het gewicht van het glas, maar beter dan de plastic kwaliteit, glad verwerkingsprestaties op hetzelfde moment, de druk is niet gemakkelijk te vervorming.

Natuurlijk, kan plexiglas worden gebruikt om voedsel dozen doen vooral omdat plexiglas box materiaal bij kamertemperatuur niet-toxisch, met veiligheid en milieubescherming functies, die worden gebruikt om te doen voedsel dozen, voedsel kasten zijn zeer geschikt. In het bijzonder, plexiglas vak producten zijn zeer resistent tegen temperatuur, goede afdichting prestaties, gebruikt voor het opslaan van gemakkelijk vatbaar voor het smelten van snoep, snacks en andere voedsel is bijzonder populair.

Maak je geen zorgen, plexiglas box met plexiglas plaat gemaakt via een speciaal proces, de materiële doorlating van 92% of meer, het heeft een goede taaiheid, gemakkelijk te breken en andere voordelen. Als u schoon het vak wilt, kunt gewoon gebruik maken van een zacht schuim in tandpasta gedipt veeg de strijd een nieuwe. Wat nog belangrijker is, de producten van plexiglas box zachte textuur, de winter is niet koud bijten zin; kleurrijk, om te voldoen aan de verschillende kwaliteit van de uitoefening van de persoonlijkheid.


Een paar:Shenzhen Ouke Co., Ltd Product acryl Outdoor activiteiten Volgende:Acryl Box het beste nieuwe materiaal