Het gebruik van acrylmateriaal op het gebied van badkamer

- Mar 29, 2017-

5d95ad1945292b5f97accc2bc672aa56.jpg

Op dit moment is het gebruik van acrylmateriaal op het gebied van de badkamer steeds vaker, geleidelijk van de vorige paar merken van bloeiende tegenwoordig Japan Matsushita, TOTO, Zwitserland gibbon voor ce, de binnenlandse keizerlijke sanitair , voordelen hoog, de Keizer en andere bekende merken zijn ook vol kracht De situatie is van de minderheid naar het publiek, consumenten- en marktherkenning stijgt ook. Onlangs zegt de verslaggever in Chengdu Nanfu Sen, een high-end internationaal merk om een prijs van bijna 10 miljoen hoogwaardig acryl-slim toilet te zien, zeer gunstig te zijn door high-end mensen.

Aangezien de kosten van de acrylmateriaal hoger zijn, is de productie moeilijk, de productietechnologie en procesvereisten zijn zeer hoog. Daarom is het huidige acrylmateriaal voor het toilet slechts één van de drie grote badkamerbedrijven in Japan Matsushita Group, de top tien huishoudelijke badkamer Merk Een van de Royal Sanitary Ware en een paar hebben een sterke technische R & D sterkte en productiecapaciteit van het badkamermerk om massaproductie te bereiken. Onder hen zijn de Japanse productie van high-end smart toiletproducten allemaal gemaakt van acrylmateriaal. Matsushita heeft een objectief commentaar op het acrylmateriaal gemaakt: gemakkelijk te penetreren, makkelijk te reinigen, het voorkomen van schaalhechtingsprestaties is uitstekend, er zal geen gewone keramische producten ontstaan door lekkagevervuiling; Heeft een zeer goede anti-veroudering, het gebruik van de experimentele benchmark van Panasonic. Na 20 jaar van gelijkwaardige kleurveranderingstest, is het product bijna geen verkleuring, de kwaliteit is zeer sterk, door de wereldwijde consumentenfavoriet.


Als de unieke voordelen van acrylmateriaal en milieuprestaties, dus de overgrote meerderheid acrylartikelen in de markt zijn van hoogwaardig symbool, de totale prijs is hoger dan de algemene keramische sanitair.

Daarom wordt het acryl sanitair geleidelijk steeds populairder, maar zal ook geleidelijk synoniem worden met high-grade badkamer.


Een paar:50 Ton Zwaar Acrylglas Afgerond In Chongqing Hanhai Polar Ocean Park Volgende:Lucite Plate Processing