Acryl-dome ontscrambelen

- Jun 28, 2018-

Acryl-dome ontscrambelen

In feite is er in veel mensen een vraag over de acrylkoepel - daarom kan de acrylkoepel worden gebruikt. Is het niet alleen voor decoratie of als een ambacht? Vandaag hebben we deze puzzel voor iedereen opgelost.

Eigenlijk is het gebruik van acryl domes zeer veelzijdig. We kunnen dit doen zolang u het ontwerp overweegt. Het kan bijvoorbeeld een aquarium zijn dat aan de muur hangt voor de vrije beweging van kleine vissen; het kan ook een beschermende hoes voor de fotograaf worden bij het fotograferen in het water, het kan de camera beschermen, waardoor fotografen vloeiender kunnen presteren. Schieten in water; het kan ook een lampenkap zijn die de lamp beschermt tegen beschadiging en niet gemakkelijk wordt beschadigd; het is een goede vriend van voedsel en kan voedsel beschermen tegen vliegen en muggen en zijn frisheid verlengen.

Daarom is er nog steeds een limiet aan het misverstand over de rol van acrylkoepels, en de rol ervan is nog steeds veel. Wij zijn een professionele fabrikant van aangepaste acrylverwerking. Als u zo'n duurzame en duurzame acrylkoepel wilt hebben, neem dan contact met ons op!

Acrylic dome.jpgacrylic fish tank.jpg

Een paar:OUKE krijgen nieuw certificaat Volgende:OUKE wenst de kinderen van de hele wereld een prettige vakantie