Gebruik van Acryl Sheets

- Nov 23, 2016-

Druk acrylplaat is kunststof in de verwerkingsprestatie optimaal van thermoplastisch kunststof, was op grote schaal toegepast op applicatie Yu-verlichtende luifel, vliegtuigen en de reisdeuren en ramen, winddeksels, dagelijkse benodigdheden en instrumentenchijf en speciaal kogelvrij glas en Reclame borden en reclame lichtbox, en meubels, en cultuurbenodigdheden, en ambachten, gezondheidsproducten, geluidswand, aquarium en aquarium doos, decoraties, cabine en basketbalbord, medische en optische industrie.
Acrylplaten methylmethacrylaat monomeer (MMA) aggregatie en polymethyl methacrylaat (PMMA) vel.
Plexiglas eigenschappen van dichtheid
☆ Lichtgewicht, alleen de helft van normaal glas, het aandeel van 1,19 ~ 1,20.
☆ Uitstekende lichtdoorlatendheid, de doorlatendheid van de transparante plaat is groter dan 93%, kristalhelder, "plastic koningin" van de naam.
☆ Acryl reclamebord heeft uitstekende lichtdiffusie en fotogeleidbaarheid, wordt extreem veel gebruikt voor verlichting, reclame en andere gebieden.
☆ Acryl UV-weerstand uitstekend heeft zeer goede weersbestendigheid, met name voor de productie van pulp een speciale kleurplaten,
Kan toegepast worden op verschillende klimaten over de hele wereld, en in een lange tijd om de kleuren helder te houden, niet vervagen.
☆ Acrylbladbak in een 150 ~ 160sheshidu variabele zachte, kunststof of compressie gietvorm kan in verschillende vormen worden gemaakt, met goede vormbaarheid.

Een paar:Acryl Display Stands Are There? Volgende:Acryl Processing Display Design Process