Hoe zit het met de prijslijst van acrylplaten? Wat zijn de formaten van acrylplaten?

- Nov 14, 2017-

Thuis wonen kan vaak het figuur van acrylboard zien, in de decoratie is gebruik erg uitgebreid, omdat dit materiaal het zelf kan doen, zoveel mensen zullen worden gebruikt voor boekenkast, boekenplank en ga zo maar door. Veel mensen willen de prijslijst kennen wanneer ze Acrylboard kopen. Hoe zit het dan met de prijslijst van acrylplaat? Wat zijn de formaten van acrylplaten?

Hoe zit het met de prijslijst van acrylplaten?

Ten eerste, de productie van acrylplaat fabrikanten, het product zal worden geselecteerd hars coagulatie agent, het oppervlak van de acrylplaat zal relatief sterk zijn, het product zal relatief hard zijn. Maar ook om de kosten te verlagen, zullen sommige fabrikanten de kernvuller verhogen om de hoeveelheid acryl te verminderen. Hoe meer de kernvuller is, hoe lichter het product is. Consumenten in de keuze van de acryl-meubels, je kunt het gewicht van het product te wegen, de prijs van acrylplaat heeft een voorlopig oordeel.

Twee, acryl plaat prijs is gebaseerd op het gebruik en de specificaties te bepalen, acrylgrondstof prijs per ton van maximaal 30 duizend yuan, acrylplaat wordt berekend in kilogram, specificatie * dichtheid * eenheidsprijs is de prijs. De dikte van 3MM, 1.2 * 2.4M acrylplaat in 250 yuan / Zhang uiterlijk, het prijsniveau is ook anders, de invoer van acrylplaat is duurder.

Drie, moderne multifunctionele badkuip, acrylplaat wordt geleidelijk toegepast op de nu modieuze badkuip, de multifunctionele massagebadtoepassing van acrylplaat en gehard glaspaneel, de oppervlakte ziet eruit als rok, uitstekende krachtplaat, isolatieweerstand, bloklicht, helderwit oppervlak is soepel, gemakkelijk schoon te maken elke dag. Prijs van de meubels acrylplaat: $ 4080

Vier, moderne stijl mode, salon hardende theetafel, acryl bord in aanvulling op het bad, maar ook geleidelijk toegepast op de theetafel, deze salontafel is geen uitzondering. Deze salontafel is toegepast in de acrylplaat-stijl en is modieus en mooi. Het ontwerp van het fineer maakt de theetafel meer textuur en het oppervlak van de salontafel heeft mooie patronen, dus het ontwerp maakt het mooier. Prijs van de meubilair acrylplaat: $ 1074

Wat zijn de formaten van acrylplaten?

Een, acrylplaat, algemeen bekend als "speciaal behandeld plexiglas", is een soort vroege ontwikkeling van thermoplastische kunststoffen, heeft een goede transparantie en stabiliteit. De acrylplaat heeft een mooie uitstraling, eenvoudige verwerking, uitstekende uitgebreide prestaties, sterk aanpassingsvermogen aan de natuurlijke omgeving, niet-giftig en heeft een breed scala aan toepassingen in bouwmaterialen.

Twee, de markt algemene acrylplaat grootte 1.22 * 2.44m, 1.22 * 1.83M, 1.25 * 2.5m, 2 * 3m in dikte tussen verschillende 1mm50mm. Het product heeft een goede hardheid, de gemiddelde Daluoshi-hardheid van 89 graden; transparantie en wit, fonkelende vlam na polijsten.

Drie, acryl plaat prijs is gebaseerd op het gebruik en de specificaties te bepalen, acrylgrondstof prijs per ton van maximaal 30 duizend yuan, acrylplaat wordt berekend in kilogram, specificatie * dichtheid * eenheidsprijs is de prijs. De dikte van 3MM, 1.2 * 2.4M acrylplaat in 250 yuan / Zhang uiterlijk, het prijsniveau is ook anders, de invoer van acrylplaat is duurder.

blob.png

Een paar:Acryl-risers Glas alternatief materiaal Volgende:Wat is Acryl?