Wat zijn de belangrijkste punten om de prijs van acrylproducten te bepalen?

- May 19, 2017-

Wat zijn de belangrijkste punten om de prijs van acrylproducten te bepalen?

Naarmate de markt steeds meer acrylproducten komt, komt het als een inkooppersoneel in de dagelijkse inkoop een probleem tegen, dat wil zeggen de prijs van acrylproducten om te bepalen. Omdat de markt nu meer serieuze homogenisatie van acrylproducten is, en soms is het blinkend, dan als consument, hoe snel de juiste prijs van het product wordt gevonden of dat de leverancier een aantal inkoopmedewerkers is geworden met dringende behoefte om het probleem op te lossen Het dan in het gezicht van de huidige markt, zouden wij de inkooppersoneel moeten zijn hoe u de prijs van acrylproducten moet bepalen? Nu is de meest gebruikte levenswijze winkel rond, kunt u meer leveranciers laten deelnemen aan verzekerde, en kies dan om te kiezen.

2_副本.jpg

De sleutel tot de evaluatie van de acryl display stand bij OUKE is het volgende:

Ten eerste moeten we eerst het acrylproductieproces begrijpen.

Ten tweede, volgens hun eigen productontwerp eisen, het gebruik van functionele en functionele componenten voor ontleding, tegelijkertijd in de beoordeling. Bijvoorbeeld, een product, zoals een product, kunnen we een voorlopige basis maken voor de productie van de te bepalen afbeelding, die het hotbending, lasersnijden en gemonteerde lijm bevat en vervolgens gecombineerd met de dikte van hun eigen plaat en kleur.

2587564249_717403752.jpg Uit de bovenstaande twee punten is niet moeilijk te zien. Rewan en laser snijden maken deel uit van de conventionele productiemethoden, in feite bijna de kosten, die zich concentreren op de installatie van plastic- en lakmateriaalselectie, wanneer deze prioriteiten geïdentificeerd werden, en daarna ook een blik .

Dus wanneer de twee punten in het hart beheersen kunnen in principe een prijsklasse zijn, en dan volgens de partners de verzekerde prijs niet een bar is, zodat de basis kan kiezen voor de juiste leverancier.Een paar:Productcategorieën SHENZHEN OUKE acryl producten co., ltd Volgende:Waarom OUKE acryl Display vak Is beroemd