Wat zijn de belangrijke voordelen van laserverwerking?

- May 09, 2018-

1, de algehele prestaties zijn uitstekend: kan 24 uur per dag werken zonder te stoppen, Taiwan originele gids, nauwkeurig en duurzaam.

2, snijsnelheid: indien gebruikt voor het snijden van 3 mm dik plexiglazen vel.

3, de laser buis is van goede kwaliteit en een lange levensduur: de beste laserbuis gemaakt in de binnenlandse machine heeft niet alleen stabiele prestaties, maar heeft ook een lange levensduur (ongeveer 8 ~ 14 maanden), kracht van 85W, en pakket voor een half jaar .

4. Het snijdende effect is goed: de insnijding is niet vuur gegooid, het is zeer glad en helder, er is geen glad patroon en de dikte van het organische glas kan éénmaal met 20 mm worden gesneden.

5. Iedereen weet dat lasers al 30 jaar worden gebruikt voor het snijden en lassen van dunne metalen platen. Gelokaliseerde materiaalverwarming door middel van bundeling van lichtstralen heeft niet alleen een hoge flexibiliteit en een hoog economisch rendement, maar wat nog belangrijker is, organisch glas heeft een lagere warmtegeleiding dan metalen. Dus de laser moet op natuurlijke wijze kunnen worden toegepast op het snijden van organisch glas.

laser engraving.jpg

Een paar:Nieuwe designborstel-displaydoos Volgende:Acryl tank