Wat is acryl? Wat zijn de kenmerken?

- Apr 11, 2018-

Acryl, ook bekend als PMMA of plexiglas, is afgeleid van Engels acryl en de chemische naam is polymethylmethacrylaat. Het is een vroege ontwikkeling van belangrijk kunststof polymeermateriaal, heeft goede transparantie, chemische stabiliteit en weersbestendigheid, gemakkelijk verven, eenvoudige verwerking , mooi uiterlijk, heeft een breed scala van toepassingen in de bouwsector. Plexiglasproducten kunnen in het algemeen worden verdeeld in gietplaten, extrusieplaten en vormmassa's.

Voorzien zijn van:

1. met een kristalachtige transparantie, lichtdoorlatendheid van 92% of meer, zacht licht, helder zicht, geverfd acryl en een goede kleurontwikkeling.

2. Acrylplaat heeft uitstekende weerbestendigheid, hoge oppervlaktehardheid en oppervlaktegeluid, en goede prestaties op hoge temperatuur.

3. acrylplaat heeft een goede verwerking prestaties, beide kunnen worden gebruikt thermovormen, kan ook worden gebruikt mechanische verwerkingsmethoden.

4.transparante acrylplaat heeft een doorlaatbaarheid vergelijkbaar met glas, maar de dichtheid is slechts de helft van het glas. Bovendien is het niet zo kwetsbaar als glas. Zelfs als het breekt, zal het geen scherpe fragmenten zoals glas vormen.

5. Vlambestendigheid: niet zelfontbrandend maar brandbaar, niet zelfdovend.

Acrylic Block (6).jpg

Een paar:OUKE-ingenieurs brengen u op de hoogte met Acrylic Bonding Technology Volgende:Magische acryl