Wat Is Pmma materiaal?

- Aug 22, 2017-

Wat is Pmma materiaal?

Wat is PMMA materiaal? Wat is PMMA materiële prestaties? Wat is PMMA?

PMMA, beter bekend als 'plexiglas', met uitstekende optische eigenschappen en weer weerstand kenmerken. Wit licht penetratie tot 92%. PMMA producten hebben zeer lage dubbele breking, speciaal geschikt voor het maken van DVD's, enzovoort.

PMMA heeft kamertemperatuur kruip kenmerken. Naarmate de belasting toeneemt, kan de verhogingen van de tijd, leiden tot barsten fenomeen benadrukken. PMMA heeft goede slagvastheid.

Spuitgieten proces voorwaarden

Drogen: PMMA heeft hygroscopiciteit en daarom het droogproces vóór de verwerking noodzakelijk is. Aanbevolen drogen voorwaarden voor 90C, 2 tot 4 uur.

Smelttemperatuur: 240 ~ 270C.

Schimmel van de temperatuur: 35 ~ 70C.

Injectie snelheid: medium

Typisch gebruik

Auto-industrie (signaal licht apparatuur, instrumentenpaneel, enz.), farmaceutische industrie (opslagtanks, enz.), industriële toepassingen (DVD, lichte diffusor), consumptiegoederen (drank cups, briefpapier, etc.).

De bovenstaande informatie voor het onderzoek. Voor de bruine, weet niet als het is het resultaat van het toevoegen van toner en dergelijke, en denk dat het is de meest directe leverancier van leveranciers van het bedrijf, en het is de meest realistische manier voor toekomstige productie.

Poly (methyl methacrylaat) (PMMA) kleurloos transparant glas, soortelijk gewicht 1.19, de oppervlaktehardheid is laag is, gemakkelijk te kras harde voorwerpen. Moeilijk om het vuur, maar kan langzaam branden, nadat de brand kan blijven branden, branden breekbare, smelt druipen, felle vlam, de onderkant van de blauwe, witte, boven afgegeven een sterke bloem groenten en de geur van rotte groenten.

3442928703_528359855.jpg

1. transparantie: PMMA is een amorf polymeer, de rangschikking van haar interne moleculen zal niet interfereren met het licht in de verschillende delen van de passage van tijd, die kan maken het licht op dezelfde snelheid vooruit (ie, uniforme refractieve index) zal niet maken de licht verspreid over de inmenging. Dus PMMA uitstekende optische eigenschappen, een hoge mate van lichtdoorlatendheid heeft (90 ~ 92% en golflengte).

Het oppervlak van een erg glad blad of bar, in de bocht tot op zekere hoogte kan ook worden geïnjecteerd vanaf het einde van al het licht weerkaatst in haar interne vooruit, en tot slot door het andere uiteinde van de injectie, alsof het water in de pijp door hetzelfde (bepaalde kromming r efers met de positie na buigen en de oorspronkelijke positie van de hoek, kan niet groter zijn dan 42 °; gebogen gebogen, de straal van de boog moet groter zijn dan de staaf diameter of blad dikte van 3 keer). Maar wanneer het oppervlak van een deel van de schuren, het licht kan ontsnappen hier en laat het licht. Deze functie kan worden gebruikt om fabriceren rand licht emitterende apparaten, chirurgische, medische hulpmiddelen en dergelijke.

2. mechanische eigenschappen: PMMA mechanische sterkte dan gewone glas meer dan 10 keer hoger, maar in vergelijking met andere kunststof kracht kan alleen worden beschouwd als matig. De tekortkomingen zijn licht en broos, makkelijk te kraken (of verschijnen bruin), de oppervlakte hardheid is laag, eenvoudig te krabben en verliest glans; slijtvastheid is slecht, de wrijvingscoëfficiënt van de statische tussen elkaar is 0,8, de dynamische wrijvingscoëfficiënt van staal is 0,45 ~ 0.50, zo gemakkelijk te krabben het schuren.

3. elektrische eigenschappen: PMMA de elektrische eigenschappen zijn goed, vooral bij lage frequentie bedrijfsomstandigheden. Echter, sommige van de elektrische eigenschappen zijn uniek: de diëlektrische verlies tangens afneemt met toenemende frequentie. Temperatuur en frequentie hebben een effect op de diëlektrische constante, terwijl het klimaat en de vochtigheid weinig effect op de elektrische eigenschappen hebben. Maar de elektrische prestaties dan PE, PS en zo slecht.

4. thermische prestaties: PMMA hittebestendigheid is niet goed genoeg, het gebruik van temperatuur is slechts 80 ℃. Kunnen kruisverwijzende door haar monomeer met diacrylate van ethyleenglycol of methacrylzuur propyleen ester ter verbetering van de warmteweerstand. De soortelijke warmte van PMMA is lager dan de meeste thermoplasten, die bevorderlijk is voor snelle thermische plasticization. Daarnaast heeft ook een bepaalde koude weerstand, in de lage temperatuur -50 ~-60 ℃, de verandering van de sterkte effect is zeer klein.

5. chemische eigenschappen; PMMA heeft een bepaalde weerstand tegen chemische corrosie, maar met de temperatuur verzwakt. Hoge weerstand tegen chemische corrosie van gas, op lange termijn en ozon, zwaveldioxide contact, geen corrosie; chloor kan corrosie arbied. Kan worden ontbonden in ethylacetaat of BUTYLESTER, ijsazijn, chloroform en benzeen; kan absorberen een verscheidenheid van alcohol organische stoffen, zodat de omvang van de uitbreiding, ruwe oppervlak ruw haar, maar onoplosbaarin Alifatische verbindingen.

6. weatherability: met uitstekende weersbestendigheid, blootstelling aan tropische klimaat in vele jaren van transparantie en kleur verandert zelden.


Een paar:Acryl Box het beste nieuwe materiaal Volgende:Plexiglas Box Recycling