Wat is de Acrylic Cover of zo of producten van plexiglas

- Sep 22, 2017-

Wat is de acrylhoes of ga zo maar door of plexiglasproducten

Wat is de acrylhoes of ga zo maar door of plexiglasproducten, veel klanten in de aangepaste licenties, licentiekaarten, insignes en plaque, met name de productvertoningstandaard, vitrine, POP-panelen, plexiglasproducten, acryl, bij de keuze van materialen. Vaak onduidelijk, kan geen onderscheid maken tussen het verschil tussen acryl en plexiglas en materiaaleigenschappen, uit angst voor het beïnvloeden van de esthetiek en kwaliteit van het product.

1, materiaaleigenschappen: acryl, ook bekend als acryl. Zeer strikt om te zeggen dat de acryl binnenlandse, joint venture, import materialen, drie soorten onderscheid, uit de materiële elementen van de samenstelling zeggen we niet sommige chemische termen. Het wordt vaak gebruikt in hoogwaardige display-benodigdheden, zoals de showcase 'Chow Sang Sang'. Plexiglas, vaak aangeduid als een aantal eenvoudige en eenvoudige gebruik van technologie, zeer dun, en meer voor lichte doos, kleine paneelweergave, zoals plexiglas datavak en zo verder.

2, sensorische onderscheid: acryl materiaal, transparantie is heel duidelijk, geen klein beetje van onzuiverheden, de naam van de "kristal", voelen en textuur is erg goed, mensen zien er high-end elegant, want het is puur en natuurlijk Kleurloos en transparant, meestal voor de productie van onderscheidende ambachten en de vereisten voor hoogwaardige producten die door de vitrine worden gebruikt. Plexiglas, transparantie in het algemeen, omdat veel mensen gebrek aan kennis, vaak plexiglas en PVC, plastic plaat par, we kunnen de textuur zien, de meerderheid van plexiglas bleek een beetje geel.

3, de dikte van de specificaties: Acryl voor dikke zware, 0,5 MM boven de dikte. Plexiglas zijn vaak licht en dun.

4, het populaire gebruik: vaak hebben klanten om te vragen naar de "kristallen kaart", waar het kristal niet verwijst naar natuurlijk kristal, maar gemaakt van acryl-licentie, een andere naam van de kaart in licentie. Plexiglas, we noemden het vroeger "organisch zeefdruk", "plexiglazen plaat", "plexiglas propagandaframe" enzovoort.


Een paar:Hoofdweg acrylverf Volgende:Factoren die van invloed zijn op de nauwkeurigheid van zeefdruk van acrylbedrukking - Acrylproducten