Wat is het effect van zeefdruk Rasterafstand op acrylkwaliteit?

- Jul 10, 2018-

Wat is het effect van de rasterafstand op zeefdruk op acrylkwaliteit?


De zeefdrukmaasafstand van plexiglas wordt ook wel de schermafstand genoemd, wat de verticale afstand is tussen het bodemoppervlak van de zeefdrukplaat en het oppervlak van het plexiglasproduct. Het zijn de vijf hoofdvariabelen in de zeefdruk (schraperhardheid, maasafstand, afdruksnelheid, een van de scheerdruk, de geschiktheid van de inkt.) Bij zeefdrukken is de ruimte tussen de drukplaat en het plexiglas de sleutel om te zorgen voor dat de zeefdrukplaat tijdens het afdrukproces niet aan het substraat kleeft.

Als het scherm met het plexiglas vastzit, zal dit veel problemen veroorzaken. De maasafstand lost dit probleem op. Tijdens het afdrukproces kan het scherm alleen contact maken met het plexiglasmateriaal aan de rand van de rakel en de wisser. Door dit gebied is er een stripzone waar het scherm wordt gescheiden van het plexiglasmateriaal, waardoor een heldere afdruk overblijft. Peeling verwijst naar de opwaartse separatiebeweging die geleidelijk wordt gegenereerd door het frame tijdens de drukslag, die optreedt wanneer de rakel in beweging is bij het beginpunt van de rakende slag en tijdens de printcyclus, en beweegt het scherm totdat het contact maakt met elke opvulstukken. Gebruik verschillende opvulstukken om verschillende maasafstanden in te stellen of gebruik de kalibratiewig om de maasafstand aan te passen, wat beter is wat betreft nauwkeurigheid en veelzijdigheid.

DSC_0197.JPG

Een paar:Buitenlandse handel Express nieuwe functiebeschrijving Volgende:OUKE-ingenieurs brengen u op de hoogte met Acrylic Bonding Technology