Welk soort materiaal heeft de juwelen display stand kan kiezen?

- May 11, 2017-

Welk soort materiaal kan de juwelierscherm stand kiezen?


Vanwege de waarde van juwelen en de redenen voor hun eigen, dus de sieraden display stand ook behoort tot de product display stand op de materiaal selectie eisen van een hogere klasse. In vergelijking met de algemene product display stand, is de sieraden display stand niet alleen een eenvoudige productplaatsing, display, het geeft meer aandacht aan de weergave van de waarde van het product zelf contrast.

Acrylic Necklace Display Stand_副本.jpg

Dit soort beeldscherm dat vaak gebruikt wordt bij de productie van materialen heeft in het algemeen het volgende: de eerste is het acrylblad. In de afgelopen jaren is er een acryldisplay met de opkomst van de tentoonstellingsindustrie en de toepassing van steeds grotere beeldschermsticks. Het is een chemisch synthese materiaal, heeft uitstekende transparantie en verwerkbaarheid, is momenteel het meest voorkomende gebruik van de productie van het beeldscherm, is veel gebruikt in cosmetica, sieraden, tabak, digitale producten en andere productgebieden. Het gebruik van de acrylplaatproductie van het beeldscherm kan de sieraden van het slimme kristal, luxekwaliteit, met goede visuele effecten goed afstellen.

 

De tweede is hout, leer. Hout, leer is een speciale sieraden display rack productie vaak gebruikt in het materiaal, met name in het display van een speciale betekenis of bijzonder waardevolle sieraden.

 

De derde is staal. Staal is een meer traditioneel sieraden display frame gemaakt van materialen. Inclusief roestvrij stalen spiegel, tekenen van roestvrij staal, enz., Zijn meer algemeen gebruik van materialen. Maar door de traditionele en de redenen voor het productieproces hebben veel bedrijven geleidelijk de volledige stalen displaystandaard verlaten, maar alleen voor sieraden sieraden frame display frame structuur.

 

Sieraden rack als drager van sieraden, als het goed kan worden ontworpen, kunnen beide met succes een goed merk van sieraden zakelijke afbeelding, maar ook met succes de gewone mensen met succes in de juwelierszaak merk bewustzijn en geheugen te verdiepen. Tegelijkertijd kan krijgen is dat een zeer mooie sieraden showcase of kan de verkoop van sieraden dit product verbeteren. Dus een goed ontwerp van de sieraden showcase moet niet alleen de vindingrijkheid van het ontwerp zijn, maar ook de juiste kwalitatief hoogwaardige grondstoffen kiezen om de essentie van het ontwerp te laten zien, kan tot uiting komen in het perfecte.


Een paar:OUKE Vertel je waarom kies acryl omslag Volgende:Het verschil tussen geïmporteerde acryl en binnenlandse acryl