Welk materiaal is acryl en wat is het gebruik ervan?

- Nov 09, 2017-

Acryl is een organisch glas, met hoge transparantie, plasticiteit en andere kenmerken. Dit chemische materiaal heeft een lichtdoorlatendheid van 92% en heeft de naam "plastic kristal".

Acryl heeft een uitstekende weersbestendigheid, wat beter is dan andere kunststoffen. Acryl heeft een goede oppervlaktehardheid en glans, kan worden gemaakt in een verscheidenheid aan producten die nodig kunnen zijn. Het is licht van gewicht, goedkoop en gemakkelijk te vormen. De vormingsmethoden zijn gieten, spuitgieten, bewerken enzovoort. Het spuitgietproces is eenvoudig, goedkoop en kan in grote hoeveelheden worden geproduceerd. De voordelen van acrylmateriaal bepalen ook de brede markt van acryl. Tegenwoordig worden veel materialen vervangen door acryl en wordt acryl steeds meer gebruikt.

Omdat acryl de kenmerken heeft van eenvoudige reiniging, is het het beste nieuwe materiaal om na keramiek sanitair te produceren. In het echt, de keuken en badkamer schoonmaken, zodat huisvrouwen erg van streek zijn. Sommige lampen zijn niet gemakkelijk schoon te maken, wat vuil is niet gemakkelijk af te wassen, maar zolang het gebruik van acrylmaterialen gemaakt van haarden, kasten en andere items, heel gemakkelijk schoon te maken is.

Als een speciaal plexiglas heeft acryl bovendien een goede ontwikkeling op luchtvaartgebied, acryl kan worden gebruikt als windscherm voor vliegtuigen en de levensduur kan tot enkele decennia zijn.

Een paar:Acryldoos hoofdzakelijk Volgende:500 stuks Acrylic Candy Box Bestelling uit Australië zal vandaag eindigen