Zal Plexiglas gemakkelijk breken?

- Jun 14, 2017-

Veel mensen zullen twijfelen dat plexiglas makkelijk zal breken? In feite is plexiglassterkte relatief hoog. De moleculaire segmenten zijn op een zeer ordelijke wijze opgesteld, waardoor de taaiheid van het materiaal aanzienlijk verbeterd wordt. Nagel in deze plexiglas, zelfs als de nagel de plexiglas binnentreedt, ontstaat geen scheuren. Deze plexiglas is niet gebroken na de kogelafdeling.

De volgende zijn hetzelfde als de "

Ten tweede alleen aan het glas, de reden waarom acryl heet plexiglas is omdat het zeer goede lichtoverdracht is. Dus populaire mensen noemen dit plastic plexiglas, maar hij is nog steeds plastic, kan niet op de gebroken vallen

De volgende zijn hetzelfde als de "

Er is een zekere mate van flexibiliteit, acryl informatie, zowel glasachtige transparantie. Niet makkelijk te breken, maar als het niet voorzichtig is, is het makkelijk te krabben door de invloed van het uiterlijk van het materiaal.

De volgende zijn hetzelfde als de "

Het harde niveau van het object. De hoogste diamant, eerst helder het begrip hardheid. Kan gebruikt worden om de glashardheid te snijden, het object kan worden hersteld na de oorspronkelijke staat van het vermogen om te herstellen. Diamantgehardheid is zeer laag, het is makkelijk om de hardheid van plexiglas te breken, niet hoog, maar de taaiheid is zeer goed. Gewone plexiglas is niet gehard glas harder dan diamanten. Maar ook taaiheid dan gewoon glas, maar de woorden sloegen. Of zal worden gebroken, maar wordt in veel grote, in tegenstelling tot diamanten gebroken. Kogelvrij glas is complexer, niet een eenvoudige materiaalsamenstelling.


Een paar:Identificeer de kwaliteit van plexiglasproducten Volgende:Acryl Display Stand 2 Big Polish Method, weet je wat?