Woking eind 2016

- Dec 12, 2017-

Eind 2016 steeg de prestatie van OUKE met 30%. De werkplaats is gek geworden. Om de goederen op tijd af te leveren, heeft de manager niet alleen personeel in dienst, maar verbetert hij ook het salaris om de werknemer tot 11 uur te laten werken.

DSC_0425.JPG


Bij het verbeteren van de snelheid van de producten, richten we ons ook op de kwaliteit, meer kritisch, meer goedgekeurd. Werknemer verenigen zich allemaal als één. Verstrikt met zichzelf. Nooit laat, afwezig, ongehoorzaam, lui of respectloos geweest. Houd u aan kwaliteitsregels, volg de instructies van de manager op. dus ons acrylproduct kreeg goede feedback in binnen- en buitenland.

DSC_0428.JPG

Werknemers houden grote passie voor hun werk, er is één missie in gedachten, zamelen geld in, maken een gelukkig jaar eindigend met familie. Chniese geloven dat geen pijn niet te winnen is. Dus denk niet te veel, wees gewoon moeilijk aan het einde van 2016 .

1.jpg

Een paar:Heet buigen van acrylplaat Volgende:Display Rack Manufacturing Enterprises om de nieuwste verkoopmethoden te promoten